13 June 2012

Dilema - ciresele si capsunele

Ce ziceti, este vreo sansa sa se mai ieftineasca? Tot pandesc macar niste capsune la un pret mai decent sa pun la congelator pentru Maria sau sa fac o dulceata fara zahar dupa reteta Amei. Dar nu au scazut sub 7 lei pe aici pe la noi. Ma refer la cele cat de cat romanesti :) Ciresele la fel, deja se scutura din copaci si in piata sunt tot 10-12 lei... Voi ce faceti? De unde luati sa puneti pentru la iarna? Sau mai asteptam nitel?

6 comments:

  1. Eu am noroc ca au ai mei si fac ei dulceata, suc, dar mie mi se pare ca o sa mai scada pretul, anul trecut luai si cu 3 lei la un moment dat. Capsuni sigur mai gasesti, cu ciresele e mai greu.

    ReplyDelete
  2. Ce fain ca fac ai tai. Ai mei au mutat straturile anul trecut si nu au mai iesit deloc capsunele. Poate anul asta. Cu ciresele,in schimb, e mai complicat :)

    ReplyDelete
  3. Eu am luat de nevoie si cu pretul mai maricel, adica 6 si 7 lei kg, am pus in congelator si cred ca nu mai fac dulceata sau gem, am gasit o idee de gem crud care mi se pare mai la indemana, dar trebuie sa ii testez si pe copii sa vad daca lor le place, ca eu sunt fan!!

    ReplyDelete
  4. Daca iese gemul crud sa imi spui si mie, ca suna interesant :)

    ReplyDelete
  5. http://floridecires7.blogspot.ro/2012/06/gem-crud-de-capsuni-rapid-si-sanatos.html
    De aici m-am inspirat, imi place mult, un copil e cucerit, mai am doi....

    ReplyDelete
  6. Ce bine arata, sigur ii cucereste si pe ceilalti doi :)

    ReplyDelete